Flat (brick) For sale Budapest XIV. district - Gödöllői utca

77 m2Space 3 Rooms
89 900 000 HUFPrice
368244ID number
Other data

Panoramic View

Novel Condition

Brick Structure

12 m2 Balcony/terrace

Individual meter Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Floor 2

Top floor

No exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

Attic estate

2015 Year of construction

Common cost 13 450 HUF

Eladó Zuglóban, Alsórákos egy csendes, zöldövezeti utcájában, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető társasházi lakás.

A 4 lakásos társasház legfelső, második emeletén található napfényes, világos és tágas tetőtéri lakás 77 négyzetméter + 18 négyzetméter manzárd a padlástérben. A lakás az utca felé és a kert felé is rendelkezik egy-egy erkéllyel és ezen az emeleten csak ez az egy lakás van, ettől még csendesebb és élhetőbb. A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú garázshely a garázsban és egy saját tulajdonú, 4,6 négyzetméteres zárható tároló. A tárolót az ingatlannal együtt kötelező megvásárolni 2.5 millió forintért, a garázshely megvásárolható.

Főbb jellemzők:
Nappali-étkező-konyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, ahol kád is és külön zuhanyzó is van, 1 wc, egy előszoba és a tetőtérben a manzárdszoba. Tetőablaka csak a manzárdnak és a fürdőszobának van, a többi helyiségben nagy, duplaszárnyú üvegajtók engedik be a fényt.

A társasház nyolc éve épült, a lakás tulajdonosai a lakás első lakói, de viszonylag keveset tartózkodnak ott, így a lakás nagyon megkímélt, akár azonnal költözhető.

A fűtés központi kazános, egyedi hőmennyiségmérőkkel. A társasház napkollektor rendszere télen a fűtést támogatja, fűtési szezonon kívül a használati melegvíz előállításához járul hozzá nagy hatékonysággal, nyári időszakban gyakorlatilag teljes egészében képes a 4 lakás melegvíz szükségletét előállítani. A modern rendszereknek köszönhetően energiatakarékos, alacsony rezsijű a lakás.

Minden ablakon/ajtón beépített szúnyogháló, elektromos redőny, a nappali-étkező-konyhában és a két hálószobában inverteres légkondicionáló berendezés, melyek az egész lakást is képesek lehűteni, illetve igény szerint fűtésre is lehet használni őket.
A fűtés, hűtés és a nappali-étkező-konyha redőnyei a Loxone épület automatizálási rendszerrel üzemelnek, így bárhonnan telefonon keresztül be lehet fűteni, bekapcsolni a légkondit vagy fel-lehúzni lehet a redőnyöket. A rendszer rugalmasan bővíthető egyéb intelligens otthon funkciókkal.

Igény szerint, ez irányú megállapodás esetén a lakásban felszerelt modern lámpák, valamint a bútorzat egy része is a vételár részét képezhetik.
Irányár: 89.900.000 forint (garázs és tároló nélküli ár).
Főnix asszisztens

Főnix asszisztens
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-456-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Főnix
+36 70 365 6991

Send a message

Call me back

Similar properties