Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Baross utca

131 m2Alapterület 4 Szoba
119 990 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
343402Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

6 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Kivételes lehetőség befektetők részére hosszú távú bérbeadásra!

Megvételre kínálok a VIII. kerület Orczy ház közelében a Baross utcában egy második emeleti teljes körűen felújított és átalakított ingatlant, melyben összesen 4 db önálló lakás egy közösségi tér és egy nagy méretű mosókonyha kapott helyet.

Az ingatlan egy átlagos állapotú 5 emeletes liftes ház második emeletén található, bejárata függőfolyosóról nyílik. A házban folyamatosan zajlanak különböző felújítások, 2021-ben az épület teljes gázvezeték cseréje megtörtént és ekkor kezdték meg a jelenleg is folyamatban lévő lépcsőház felújítási munkálatokat is, melyek rövidesen befejeződnek.

Az ingatlant az elmúlt 1,5 év során jól átgondolt tervezést követően teljes körűen és mindenre kiterjedően alakították át és újították fel.

Az ingatlanban helyet kapott egy nagy méretű közösségi tér, egy 6 kiállásos mosókonyha és 4 db önálló, saját biztonsági bejárattal rendelkező amerikai konyhás nappalis, alvógalériás, fürdőszobás lakás.

Ezek közül kettő nagyobb és kettő kisebb méretű, a nagy méretűekben kádas fürdőszoba, a kisebbekben zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A két nagyobb lakáshoz erkély / erkélyek is tartoznak. Minden lakás bútorozott és gépesített IKEA Metod Bodbyn konyhával felszerelt (beépített hűtő, sütő, főzőlap, páraelszívó). Fűtésükről garanciális gáz-cirko kazán gondoskodik, meleg vízellátásra lakásonként 1-1 darab Ariston Eco villanybojler lett beépítve.

A lakások hangulatát városok és repülés témában óriás poszterek és fali dekorbpanelek fokozzák, ezt kiegészítve a közösségi térbe eredeti repülőgép ülések és ablakokat utánzó fali panelek kerültek beépítésre.

Az ingatlan jelenleg határozatlan idejű bérleti szerződéssel megbízható bérlők részére bérbe van adva, akik adott esetben az új tulajdonossal is szívesen folytatnák a már megkezdett együttműködést. Abban az esetben, ha ez az új tulajdonos részére nem megfelelő, a jelenlegi bérleti szerződés 30 napos határidővel felmondható.


A lakás vételára minden jelenleg meglévő bútort, gépet, kiegészítőt és dekorációs elemet tartalmaz.

Ugyanebben az épületben a szomszéd lakás szintén eladó, melyet a ID 343407 azonosítószám alatt tekinthet meg a www.gdn-ingatlan.hu weboldalon!

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.
Ondrejovics Zsuzsanna

Ondrejovics Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok