Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Baross utca

86 m2Alapterület 4 Szoba
79 990 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
343407Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Kivételes lehetőség befektetők részére hosszú távú bérbeadásra!

Megvételre kínálok a VIII. kerület Orczy ház közelében a Baross utcában egy második emeleti teljes körűen felújított és átalakított ingatlant, melyben összesen 4 db önálló lakás lett kialakítva.

Az ingatlan egy átlagos állapotú 5 emeletes liftes ház második emeletén található, bejárata függőfolyosóról nyílik. A házban folyamatosan zajlanak különböző felújítások, 2021-ben az épület teljes gázvezeték cseréje megtörtént és ekkor kezdték meg a jelenleg is folyamatban lévő lépcsőház felújítási munkálatokat is, amelyek rövidesen befejeződnek.

Az ingatlant az elmúlt 1,5 év során jól átgondolt tervezést követően teljes körűen és mindenre kiterjedően alakították át és újították fel, jelenleg megközelítőleg 85%-os készültségi fokon van, a befejezés már az új tulajdonos feladata.

A netto 86 nm alapterületen helyet kapott egy kis méretű közösségi folyosó és 4 db önálló, saját biztonsági bejárattal rendelkező amerikai konyhás nappalis, alvógalériás, fürdőszobás lakás. Ezek közül kettő nagyobb és kettő kisebb méretű, egy nagy és egy kis méretűben kádas fürdőszoba, a másik kettőben zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Minden lakáshoz már megrendelésre és kiszállításra kerültek az IKEA Metod Bodbyn konyha elemei, de ezek beépítésére már nem került sor. Fűtésükről új, garanciális hűtő-fűtő klímák fognak gondoskodni, meleg vízellátásra lakásonként 1-1 darab Ariston Eco villanybojler lett beépítve, így gázhasználat mentesek.
A lakások hangulatát tenger és hajózás témában óriás poszterek fokozzák majd, amelyek már szintén a helyszínen vannak.


Ugyanebben az épületben a szomszéd lakás szintén eladó, melyet a ID 343402 azonosítószám alatt tekinthet meg a www.gdn-ingatlan.hu weboldalon!


További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.
Ondrejovics Zsuzsanna

Ondrejovics Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok