Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Baross utca

217 m2Alapterület 8 Szoba
165 000 000 FtÁr
346901Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

6 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1960 Építés éve

Közös költség 80 000 Ft

Délnyugati Tájolás

Kivételes lehetőség befektetők részére hosszú távú bérbeadásra 13-16 éves megtérüléssel!

Megvételre kínálok a VIII. kerület Orczy ház közelében a Baross utcában 2 db második emeleti teljes körűen felújított és átalakított ingatlant, melyekben összesen 8 db önálló lakás, 2 db közösségi tér és egy nagy méretű mosókonyha kapott helyet.

Az ingatlanok egy átlagos állapotú 5 emeletes liftes ház második emeletén találhatóak, bejáratuk függőfolyosóról nyílik, tulajdoni lapon külön-külön helyrajzi számon vannak. A házban folyamatosan zajlanak különböző felújítások, 2021-ben az épület teljes gázvezeték cseréje megtörtént és ekkor kezdték meg a jelenleg is folyamatban lévő lépcsőház felújítási munkálatokat is aminek a keretében az új bejárati nagykapu és az előtér impozáns megjelenést kapott.

A két ingatlant az elmúlt 1,5 év során jól átgondolt tervezést követően teljes körűen és mindenre kiterjedően alakították át és újították fel.
Az egyik nettó 131 nm, a másik nettó 86 nm, a két ingatlan összességében az alvógalériák kialakítását is figyelembe véve bruttó 247 nm.

A két ingatlan részletezését tekintve a 131 nm-ben helyet kapott egy nagy méretű közösségi tér, egy 6 kiállásos mosókonyha és 4 db önálló, saját biztonsági bejárattal rendelkező amerikai konyhás nappalis, alvógalériás, fürdőszobás lakás. Ezek közül kettő nagyobb és kettő kisebb méretű, a nagy méretűekben kádas fürdőszoba, a kisebbekben zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A két nagyobb lakáshoz erkély / erkélyek is tartoznak. Minden lakás bútorozott és gépesített IKEA Metod Bodbyn konyhával felszerelt (beépített hűtő, sütő, főzőlap, páraelszívó). Fűtésükről garanciális gáz-cirko kazán gondoskodik, meleg vízellátásra lakásonként 1-1 darab Ariston Eco villanybojler lett beépítve.
A lakások hangulatát városok és repülés témában óriás poszterek és fali dekor panelek fokozzák, ezt kiegészítve a közösségi térbe eredeti repülőgép ülések és ablakokat utánzó fali panelek kerültek beépítésre.

A másik 86 nm-ben helyet kapott egy kis méretű közösségi folyosó és 4 db önálló, saját biztonsági bejárattal rendelkező amerikai konyhás nappalis, alvógalériás, fürdőszobás lakás. Ezek közül kettő nagyobb és kettő kisebb méretű, egy nagy és egy kis méretűben kádas fürdőszoba, a másik kettőben zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Az egyik lakásba már beépítésre kerültek az IKEA Metod Bodbyn konyha elemei, 2 db hűtővel, sütővel és főzőlappal, a másik három lakásban nincsen beépítve konyhabútor. Fűtésükről a másik lakásban található kazán gondoskodik.

A két ingatlan jelenleg határozatlan idejű bérleti szerződéssel megbízható bérlők részére bérbe van adva, akik adott esetben az új tulajdonossal is szívesen folytatnák a már megkezdett együttműködést. Abban az esetben, ha ez az új tulajdonos részére nem megfelelő, a jelenlegi bérleti szerződés 30 napos határidővel felmondható.

A két lakás együttes vételára 165.000.000 Ft, amely minden jelenleg meglévő bútort, gépet, kiegészítőt és dekorációs elemet tartalmaz.

A társasházban a rövid távú bérbeadás nem megengedett!
Az ingatlan alkalmas hosszútávú lakás illetve irodai célú bérbeadásra egyaránt.

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.
Ondrejovics Zsuzsanna

Ondrejovics Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok