Családi ház Eladó Budapest XVI. kerület - Rákosi út

32 m2Alapterület 1 Szoba
38 500 000 FtÁr
348864Azonosító
További adatok

86 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

15 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1998 Építés éve

Lakás árán kis ház kis kerttel!

Megvételre kínálok a 16.kerület közkedvelt részén, Rákosszentmihályon egy teljes körűen felújított önálló kis családi házat, pici kertrésszel.

Az ingatlan egy tehermentes 32 nm-es családi ház a hozzá tartozó körbekerített 56 nm-es kertrésszel, melyek egy 644 nm-es nagy telekből lettek leválasztva és ügyvédi használati megosztási szerződés szerint képeznek önálló rendeltetési egységet. A telek többi részén lévő épület a kert másik végébe épült, így nem zavaró, megfelelő távolságban lettek kialakítva a házak. Nincs szolgalmi jog és nincs közös használatú terület!

A ház elrendezését tekintve egy praktikus kis előszobából, egy konyha-étkezőből, egy hálószobából és egy kádas fürdőszoba és mellékhelyiségből áll. Fűtéséről hűtő-fűtő klíma és elektromos fűtőpanel, meleg vízellátásáról Ariston Eco villanybojler gondoskodik. Gáz nincs bekötve a házba, ennek ellenére a rezsiköltség a hidegebb téli hónapokban sem haladja meg a 40.000 Ft-ot.

A ház téglából épült, szigetelt, tetőszerkezete lapostető, héjazata cserepeslemez. Az elmúlt évben minden részletében teljes felújításon esett át. Új villany és vízvezetékhálózat, új szaniterek, új konyhabútor, új műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és reluxával, új-garanciális elektromos berendezések, új polikarbonáttal fedett terasz szerkezet fagerendából.

A pici 56 nm-es intim kertbe igény szerint akár személyautóval is be lehet parkolni, ehhez ki lett alakítva egy tolókapu is, de a ház előtt is van viacolorozott parkolóhely. Füvesített a kertrész, amelyhez öntözőrendszer is ki lett építve.

A képeken látható háztartási nagy gépek (hűtő, mosógép, kombinált sütő) és a bútorok a vételár részét képzik, de ha nincs rá igény, akkor a tulajdonos üresen is át tudja adni a házat. Akár két héten belül birtokba vehető!

Összességében egy kellemes hangulatú kis ház, alacsony fenntartási költséggel és kevés gondozást igénylő kertrésszel. Egyedülállóként vagy egy pár részére tökéletes választás hasonló méretű lakás áráért.

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.
Ondrejovics Zsuzsanna

Ondrejovics Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok