Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Rózsavölgyben, KÉSZ ALAPOZÁSSAL!

869 m2Alapterület 0 Szoba
89 900 000 FtÁr
368246Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Tégla Szerkezet

Kiváló Tömegközlekedés

XXII. kerületben, RÓZSAVÖLGY legszebb részén lévő, a telek minden pontjáról kivételes - közel 180 fokos körpanorámával rendelkező - ÖRÖK PANORÁMÁS, igényes újszerű ingatlanok szomszédságában, domboldalban álló 869 m2-es, lakóövezeti építési telket kínálunk eladásra.

A telek összközműves, villany, víz, csatorna, gáz telken belül található.
Beépíthetősége: 20 % terepszint felett, 25 % terepszint alatt, építmény magasság: 6 méter.

PINCE-, MAGASFESZÜLTSÉG MENTES ÖVEZETBEN TALÁLHATÓ.

Családi ház építéséhez koncepció terv is készült 346,26 m²-es méretű ingatlanra, a látványtervek feltöltésre kerültek a képek között.

FONTOS KIEMELNI, hogy több milliós értékű tereprendezés is megtörtént ( a hegyoldalból az épület helyének a teljes kivájása, kialakítása, föld elszállítás megtörtént, építkezés utáni visszatöltéshez szükséges föld mennyiség megmaradt a telken ), illetve egyes kisebb támfalak kivitelezése megtörtént. Ezen kívül az épület alapozása megtörtént.
A telek építési része az utca felöl nézve egy 3 méter széles, 37 méter hosszú nyélen keresztül megközelíthető. A terület észak-kelet felé erősen lejt. A lejtés mintegy 25%.-os.

Megközelíthetőség szempontjából kiváló helyen van a Balatoni út közelében, az M1 és M7-es autópálya és az MO-ás autópályától pár percre, tömegközlekedés szempontjából 2 perc sétára van a buszmegálló (150, 250, 250B, 251, 251A).
Az utca átmenő forgalomtól mentes, elérhető távolságban van nagyon sok bevásárló és szolgáltató központ (Lidl, Aldi, Spar, Tesco, Auchan, Campona, Újbuda Center, Savoya Park, Alle, Etele Plaza).

Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal a hét minden napján!
Hajduné Borbála

Hajduné Borbála

Hívjon bizalommal

+36-20-299-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok