Családi ház Eladó Budapest XVII. kerület - Rákoskert sugárút közelében!

120 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
84 500 000 FtÁr
341776Azonosító
További adatok

635 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

9 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Nyugati Tájolás

Budapest XVII. kerületében, Rákoskerten kínálok eladásra, egy 120 nm-es, önálló családi házat!

A ház körbe járható, 635 nm-es telken helyezkedik el, 3 szintből áll, egy 120 nm-es pince szint, ahova az ipari áram ( 380V) is bevezetésre került, egy 120 nm-es földszint, és egy beépíthető 80 nm-es tetőtér.

A földszinten a tágas közlekedőből nyílnak a helyiségek. 3 nagy szoba, amelyből az egyik erkély kapcsolatos, egy félszoba, fürdőszoba, és a konyha, ahol a praktikusság jegyében található egy kamra is. Az előszobában található még egy külön wc, kézmosóval, illetve a padlás feljáró.

A pince szint fele, jelenleg is használható garázsként, 2 autó kényelmesen elfér benne, de igény esetén a másik fele is könnyen megnyitható, további autók számára. Két szerelő akna található benne, itt található a gépészeti helyiség is, ahol a gáz kazán és a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. Rengeteg további lehetőséget rejt ez a 120 nm.

A ház 1985-ben téglából épült, a vasbeton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető, nyílászárói fából készültek. Fűtését a gáz mellett, vegyes tüzelésű kazánnal lehet biztosítani, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A ház teljesen körbejárható, a telek napsütéses és található rajta egy 27 méter mély gyűrűs kút is, melynek folyamatos a vízhozama.

Az ingatlanban számos lehetőség rejlik, könnyedén több generációssá is alakítható.

A környék csendes, iskola, óvoda és bölcsőde séta távolságban. Auchan bevásárló központ és M0-ás autóút, 5 percre található.

Buszmegálló 3 perc séta, 97E, 197, 162, 262-es buszokkal az Örs vezér teréig, Kőbánya alsó vasút állomásra, az Auchan áruházhoz és a Rákoskerti vasút állomáshoz juthatunk el, emellett a 990-es éjszakai busz is megáll ebben a megállóban.

CSOK Plusz és piaci hitel igénybe vehető, melyben BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, DÍJMENTESEN segítségére lesz.

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban, várom hívását!
Főnix asszisztens

Főnix asszisztens

Hívjon bizalommal

+36-30-456-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok