Családi ház Eladó Vecsés - Fő út

741 m2Alapterület 8 + 1 Szoba
500 000 000 FtÁr
230328Azonosító
További adatok

1976 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1950 Építés éve

Megvételre kínálok Vecsés központjában egy impozáns, minden igényt kielégítő családi házat!

Az ingatlan 1950-be épült, amit a jelenlegi tulajdonosa 2009-be teljesen újragondolt és átépített, mindenből a csúcskategóriás minőséget választva, így kialakítva 3 szinten, szinte mindent ami maximálisan kiszolgálja az igényeiket és a kényelmüket.

A ház így nettó 741 nm, amely egy 1796 nm-es parkosított, térkövezett, automata locsolórendszerrel felszerelt telken helyezkedik el. Az ingatlan körbejárható, előkertes és a ház mögött található 3 autó számára fűtött garázs, egy 30 nm-es kis lakóház, illetve a térkövezett területen 10 autó számára biztosított a parkolás.

Az ingatlan alsó szintjén kialakításra került egy konyha, egy nagy méretű mosókonyha, a gépészeti helyiség, egy tároló, egy vendég fürdőszoba és három szoba, melyek mindegyikéhez külön gardróbszoba és fürdőszoba tartozik.

A középső szintet még hangulatosabbá teszi a 3,6 méteres belmagasság, ahol a közösségi terek mellett egy hatalmas esztétikailag és műszakilag is a legjobb minőségi anyagok használatával kialakított konyha található, gránitlapos konyhaszigettel, több beépített sütővel, mosogatógéppel és kávéfőzővel.

A nappali középpontjában egy gyönyörűen kivitelezett cserépkályha található, ami kiválóan kiegészíti a fűtésrendszer hatékonyságát, így a ház teljes évi fűtés költsége nem haladja meg a 300.000 Ft-ot. Köszönhetően a szobánként illetve helyiségenkét szabályozható padlófűtésnek, a ház 50 cm vastagságú falainak, amik 12 cm-es Dryvit szigeteléssel borítottak és a legmagasabb minőségű 5 kamrás, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt hő és hangszigetelő műanyag nyílászáróknak. A meleg víz előállítását napkollektorok segítik. Beépítésre került még a központi porszívó és a többzónás riasztórendszer videó kaputelefonnal, melyhez minden helységben található vezérlőegység.

A felső szinten kapott helyet a szülői háló, melyhez saját fürdőszoba tartozik káddal és zuhanyzóval, továbbá egy nagy méretű gardróbszoba. Ezen a szinten kialakítottak még egy dolgozószobát, egy külön fürdőszobát és egy jelenleg tárolónak használt szobát.

Összességében nézve az egész házat, a környezeti adottságait, az elhelyezkedését és a benne rejlő lehetőségeket az ingatlan kiválóan alkalmas akár klinikának, egészségügyi intézménynek, cégközpontnak vagy akár egy otthon végezhető vállalkozási tevékenység megvalósítására, mert az alsó szint teljesen elszeparálható.

A házban található minden beépített bútor és berendezés a vételár részét képezi, továbbá a jelenlegi bútorok is igény szerint megvásárolhatók.

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.
Ondrejovics Zsuzsanna

Ondrejovics Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek