GDN Ingatlanhálózat - Főnix

Cím: 1161 Budapest XVI. kerület, Köztársaság útja 31.

Telefon: +36 70 365 6991

E-mail: fonix@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Főnix

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretettel köszönti Önt a GDN Ingatlanhálózat XVI. kerületi Főnix irodája.

Bizonyára rengeteg bemutatkozást látott, olvasott már ingatlanos oldalakon. Én mégis biztos vagyok benne, hogy jól teszi, ha ezt végig olvassa és hozzánk fordul!

Írhatnám a sok jól csengő kifejezést, mint profizmus, tapasztalat, lendület, szakértelem, és a többi.

Ezekkel természetesen mind rendelkezünk, de ne ezzel foglalkozzunk most, ezeket majd bizonyítjuk Önnek! Egy dolgot viszont mondanom kell, ez pedig a látásmód. Profit orientált világunkban sokszor sajnos csak ügyfelek vannak. Vevők pénzzel, eladók ingatlanokkal. Nos, én és kollégáim másképpen látjuk, emberek jönnek hozzánk vágyakkal, álmokkal. Míg ezt az árut sokan „csak” ingatlanként kezelik, mi tudjuk, hogy egy otthon bújik meg mögötte, múlt- és jövőbeli emlékekkel és tervekkel. Az ingatlan nem pusztán portéka, hanem az életterünk. Egy hely, ami a mi kis világunk. Ahol reggel készülődünk a napra, ahová hazatérünk pihenni, és együtt vagyunk szeretteinkkel, barátainkkal.

Ez csak néhány kiragadott mozzanat, minden ingatlan adás-vételnek megvan a maga története. Nem egy napra vesszük, és amikor eladjuk is szeretnénk, ha mindez kellő körültekintéssel megbecsüléssel zajlana a piaci árnak megfelelően. Ebben tudunk mi segíteni Önnek.

Legalábbis én így látom! Egyetért velem? Akkor várjuk Önt az irodánkba, ahol megbeszélhetjük ingatlanja értékesítését  vagy éppen megtalálhatjuk vágyott új otthonát!

Természetesen miután ez sikerült jelen vagyunk a teljes ügylet lebonyolításában, az ártárgyalástól a szerződéskötésen keresztül a birtokba adásig, így Ön akár eladóként, akár vevőként kényelemben és tökéletes biztonságban érezheti magát.

Szárnyaljon velünk!

További szolgáltatásaink: megbízható partnereinkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk:

  • Jogi képviselet: az adás-vétel körüli jogi kérdések, tanácsadás és a földhivatali bejegyzés a szolgáltatás része
  • Hitel és pénzügyi tanácsadás: független tanácsadói csapat ingyenesen megkeresi az aktuálisan legjobb megoldást az Ön számára
  • Energetikai tanúsítvány: A 10 évre érvényes, vonalkóddal ellátott (egyedi kódok), vízjeles papírra kinyomtatott Energetikai Tanúsítványt teljes körű jogosultsággal rendelkező szakértőnk állítja ki
  • Ingatlan Értékbecslés: Ingatlan értékbecslő szakképesítéssel rendelkező partnerünk készíti el. 
    Értékbecsléseink - amennyiben a megrendelő másképp nem rendelkezik - piaci forgalmi alapú forgalmi értékbecslések, így a szakvélemény elkészítését minden esetben megelőzi egy helyszíni szemle. 
  • Ingatlan felújítás: megbízható, szakmailag leinformálható referenciákkal rendelkező építőipari szakember felméri otthonát, írásbeli ajánlatot ad és vállalja a teljes körű felújítást.
  • Kertépítés, kert tervezése, kertgondozás, gyepkészítés. Halastó tervezés, létrehozás. Partnerünk vállal mindenfajta kertészeti munkát nagy gyakorlattal, tervezéssel, tanácsadással is.

 

Üdvözlettel: GDN INGATLAN - FŐNIX

 

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.